page_banner

warta

Paménta pasar anu kuat pikeun ngamimitian anu saé

Dina dinten kalima tina Taun Anyar, di Mamu calakan Park of Wynca Grup, ayana di Jiande, Hangzhou, Propinsi Zhejiang, ngagaur mesin terus, garis produksi pinuh otomatis lumpat mantri, sarta data terus ngéléhkeun on pinter. layar;Di bengkel produksi kimia Wynca, rupa-rupa olahan sapertos cai glyphosate, granules sareng saterasna bakal disebarkeun sacara teratur, sareng bakal dikirim ka nagara-nagara domestik sareng asing saatos bungkusan, pamariksaan ex-gudang sareng tautan sanésna.Salila liburan Spring Festival, sadaya usaha di Hangzhou terus beroperasi, sarta pagawé éta pinuh ku sumanget, striving pikeun ngahontal hiji "mimiti alus".

"Aya seueur pesenan taun ieu, sareng jalur produksi dijalankeun dina kapasitas pinuh salami liburan Spring Festival pikeun mastikeun pangiriman produk tepat waktu."Chen Xiaojun, diréktur kantor pabrik glyphosate Industri Kimia Wynca, nyatakeun yén pikeun mastikeun produksi efisien, jumlah karyawan anu tugas di perusahaan salami liburan Festival Spring dasarna henteu robih, sareng perusahaan ogé masihan bonus sareng subsidi anu saluyu. pagawé dina tugas.

"Éta minuhan pisan pikeun lengket kana pos salami Festival Musim Semi," saur Chen Shunzhong, karyawan Wynca Chemical.Ayeuna produksi glyphosate parantos ngawujudkeun otomatisasi sareng kontinuitas."Tugas kuring nyaéta gawé bareng sareng tautan hulu sareng hilir pikeun mastikeun operasi anu aman sareng stabil tina alat."

Hu Chao, sutradara operasi ranté suplai Wynca Chemical, nyarios yén dina Januari taun ieu, volume pesenan Wynca Chemical ningkat langkung ti 2000 ton dibandingkeun sareng rencana éta, nempatkeun pondasi anu hadé pikeun ngahontal "mimiti anu saé" dina mimiti. saparapat."Palanggan asing masih gaduh kabutuhan salami liburan, sareng produksi urang kedah tetep.Ti Hawa Taun Anyar dugi ka ayeuna, konfigurasi produksi sareng persiapan parantos dilaksanakeun sacara teratur.Salajengna, urang bakal ngalengkepan bungkusan produk jeung pangiriman dina suksesi nurutkeun pangabutuh customer.

Dina nyanghareupan paménta kuat pasar, loba usaha aktip nyiapkeun pikeun mastikeun pangiriman timely produk."Di hiji sisi, urang bakal alesan ngatur urutan produksi urutan na jadwal produksi nurutkeun rencana produksi;di sisi séjén, urang ogé bakal nyieun bungkusan produk sateuacanna, utamana ngaropéa tur bungkusan pribadi, ku kituna pikeun shorten siklus pangiriman jeung mastikeun pangiriman produk, "ceuk Hu Chao.

Kalayan pemulihan logistik bertahap, produk pikeun pasar luar negeri ogé bakal dikirimkeun sacara teratur."Kuring yakin yén ngembangkeun usaha bakal hadé tur hadé," ceuk Chen Xiaojun.


waktos pos: Feb-01-2023